Kontakt:
+381 63 4 929 04
+38121 300 50 55
office@vinskiputevi.com
Jablanička 29, 21000 Novi Sad
meni

VII Wine Style salon vina

VII Wine Style salon vina

subota 18. april 2015. od 14- 20 h

Hotel Zira- Beograd 

Sedma po redu izložba najboljih regionalnih vinarija, koja će biti ukrašena vinima iz celog sveta posredstvom najznačajnijih uvoznika vina u Srbiji, biće organizovana 18. aprila u hotelu Zira u Beogradu, od 14 do 20 h. Na ovoj prestižnoj vinskoj manifestaciji posetioci salona imaće priliku da degustiraju preko 200 vrhunskih vina iz celog sveta – svoja vina predstaviće više od 100 vinarija, a među izlagačima naći će se naći brojne prestižne vinarije iz regiona bivše Jugoslavije: Movia, Vukoje, Kozlović, Ščurek, Radovanović, Aleksandrović, samo su neke od vodećih regionalnih vinarija koje će predstaviti svoja vina.

Osim regionalnih vinarija, na Salonu će biti predstavljen i veliki broj prestižnih evropskih vinskih kuća, kao što su Antinori, Caparzo, Cloud Chaser, Monteverdi

Kao i prethodnih godina, ulaz na salon omogućen je izabranim gostima sa pozivnicama uručenim od strane organizatora, a kao i svake godine, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života, diplomatije, medija…

Ograničen broj ulaznica biće u prodaji na dan salona, po ceni od 1,000 rsd.

U okviru Salona vina posetioce očekuje i predstavljanje knjige Najbolje vinarije ex-Yu. Reč je o jedinstvenom regionalnom projektu, prvom takve vrste na prostoru bivše Jugoslavije, a u kojem je magazin Wine Style predstavio najbolje vinarije iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije, po svom izboru.

Na VII Wine Style Salonu vina očekuje se i prisustvo velikog broja vinara iz regiona, čije su vinarije predstavljene u ovoj jedinstvenoj publikaciji.

Srdačan pozdrav,

Organizacioni tim VII Wine Style salona vina

Za dodatne informacije posetite www.winestyle.rs ili nas kontaktirajte na redakcija@winestyle.rs

    Recommended Posts